Transport si Plata

Livram oriunde in tara, in maxim 48 de ore

/Transport si Plata
Transport si Plata2019-08-29T22:33:47+00:00

Expedierea standard a produselor se face prin FAN Courier sau prin Poșta Română. In Iași puteți ridica personal produsele, în acest caz tariful fiind zero. Putem livra oriunde in tara, si ne incadram in duata maxima de livrare de 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin Fan Courier:

  • Pachetul ajunge în mod normal a doua zi de la expediere.
  • Curierul vine acasă sau la serviciul dumneavoastră.
  • Dacă sunt kilometri suplimentari până la localitatea dumneavoastră, pentru a nu plăti un cost exagerat puteți opta pentru ridicarea de la sediu.
  • Plata se face direct la curier în momentul înmânării pachetului.

Prin Poșta Română:

  • Pachetul ajunge în mod normal în 3 zile lucrătoare. Dacă este urgent contactați-ne și vom găsi soluții.
  • Coletul trebuie ridicat de la poștă, nu vine acasă. Dacă nu vă puteți deplasa dumneavoastră personal, gândiți-vă la altă persoană care ar putea merge. În acest caz, pachetul trebuie expediat pe numele persoanei respective. Este important să ne furnizați numele complet și adresa așa cum apare în buletin/cartea de identitate.
  • Dacă nu sunteți în localitatea de reședință sau nu aveți în buletin adresa la care locuiți de fapt, putem expedia pachetul și la Post Restant, la oficiul postal care vă este cel mai apropiat, cu condiția plății în avans. În acest caz va trebui să mergeți dumneavoastră la poștă după aproximativ 3 zile și să cereți pachetul, deoarece nu veți primi aviz/înștiințare.
  • Dacă ați optat pentru plata ramburs, veți achita costul produselor și al transportului la Poștă în momentul ridicării pachetului. Dacă ați plătit deja în avans, nu veți mai avea nimic de plată.

Prin ridicare directa (disponibil doar in Iasi)

Daca sunteti in Iași puteți ridica personal produsele, în acest caz tariful fiind zero lei. Odata cu ridicarea produselor si efectuara platii puteti si testa produsul respectiv, sau alte produse la alegere.